Kwalitatief hoogstaande dakwerken

Kwalitatief hoogstaande dakwerken in Merelbeke en omgeving

Uw dak is de kern van de werkzaamheden van Wouter Pyck. We gaan zonder uitzondering voor een tot in de puntjes afgewerkt resultaat, dat zowel esthetisch als isolerend af is. Heel concreet kunt u ons inschakelen voor volgende diensten:

 

Pannen

Wij werken doorgaans met de kleipannen van Koramic (Pottelberg): verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen en dus helemaal volgens uw smaak te kiezen. Bovendien krijgt u naast 10 jaar waarborg ook 30 jaar garantie op vorstbestendigheid.

 

Leien

Leien geven uw dak een bijzonder mooi effect. Zeker omdat de hedendaagse leien (van Eternit) geen asbest bevatten en veel gladder zijn (wat mosvorming tegengaat). Bij Wouter Pyck kiest u trouwens tussen kunstleien of (Spaanse) natuurleien.

 

Zink- & koperwerk

Alles wat met zink en koper te maken heeft op of aan uw dak, is een kolfje naar onze hand: bakgoten of hanggoten uitwerken in deze materialen? Geen enkel probleem!

 

Gevelbekleding

Zijgevel of puntgevel bekleden? Reken op ons! Wat meer is: wat sidings betreft (van Eternit), hebt u de keuze tussen maar liefst twintig kleurvariaties! Ook gevelbekleding met leien in groot formaat is perfect mogelijk.

 

Dakgootbekleding

Zeg nu zelf: een fraai bewerkte dakgoot geeft het aanzien van uw woning tocht een merkbare meerwaarde? Zo kunnen wij originele (en in ons atelier grondig behandelde) houten dakgoten met moluren en blokken plaatsen. Ook uitkleden met pvc of volkern, beide met specifieke troeven, is perfect mogelijk.

 

Platte daken

Ook op platte daken voelen wij ons helemaal thuis. Wel of niet isoleren (met Rockwool-platen? Wij voeren uit wat u vraagt. Uw zekerheid? Wij werken altijd met hoogwaardige materialen, met plastomeerbitumen en niet-geweven polyesterinlage. Het resultaat? UV-bestendig en goed beloopbaar.

 

Velux

De bekende kantelramen vormen al jarenlang een specialiteit: of het nu gaat om Veluxen in een nieuwbouw dan wel een extra Velux in een bestaand dak, wij werken af tot in de puntjes!

 

Zolder

Van die verwaarloosde zolder een nieuwe, volwaardige en perfect geïsoleerde ruimte in uw woning maken? Dan doet het team van Wouter Pyck en zijn zeven medewerkers graag voor u!

 

Isolatie

Maar liefst één derde van de woningwarmte ontsnapt via een niet grondig geïsoleerd dak. Daarom kunt u ons altijd inschakelen voor efficiëntie en vooral heel effectieve isolatiewerken, die zich heel snel terugverdienen in de vorm van energiebesparing!

 

Industriedaken

Industriële daken vergen specifieke knowhow, die Wouter Pyck in huis heeft. Een nieuw dak op uw infrastructuur of uw bestaande industriële dak grondige renoveren? U vraagt, wij voeren uit!Dakwerken in uw woning in Gent of daar in de buurt?
Een industrieel dak dat moet worden geplaatst of vervangen? Reken op ons!
© 2024 Wouter Pyck - Privacy - Website by KMOSites