Over ons

Dakwerker in Merelbeke met expertise en ervaring

Op zoek naar een dakwerker in Merelbeke met jarenlange ervaring en alle nodige knowhow om van uw project een succes te maken? Wouter Pyck is de vakman die u zoekt.

 

Professionele dakwerker voor Merelbeke en omstreken

Met dakwerker Wouter Pyck, gevestigd in Merelbeke haalt u een echte vakman in huis – of beter: op uw dak. Met meer dan dertig jaar ervaring in alle mogelijke renovatiewerken bent u zeker van kwaliteit, binnen de afgesproken termijn. Zaakvoerder Wouter Pyck wordt bovendien geruggesteund door 7 gemotiveerde medewerkers, specifiek opgeleid voor leien, pannen, platte daken, zinkwerken, gevelbekleding, dakgoten en veluxen.

 

Ervaring als kwaliteitsgarantie

Professionaliteit en ervaring: dat is het bedrijf van Wouter Pyck in een notendop. Dat is bovendien geen ijdele praat: Wouter Pyck is sinds 2001 gediplomeerd gerechtsdeskundige en houder van een homologatiegetuigschrift voor het verwijderen van asbesthoudende materialen. Bovendien is hij houder van een ereteken van de arbeid 1ste klasse. Kortom, wie met Wouter Pyck in zee gaat, is zeker van ‘kwaliteit op tijd’.

 

Alle mogelijke daken

Werken op een plat of hellend dak? Nieuwbouw- of renovatieproject? Werken aan de buitenzijde of (ook) de renovatie of inrichting van de zolderverdieping? Reken op onze knowhow voor alle mogelijke werken in, aan of onder uw dak. Meer weten? Een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel of mail ons, zodat we snel gerichte afspraken kunnen maken!

Dakwerken

Een mooi dak is de bekroning van elke woning. Maar ook veel meer dan dat: het isoleert de binnenruimte, het beschermt tegen regen, wind, sneeuw en (te veel) zonnewarmte … Daarom moet een dak ook af zijn: dakbedekkingsmateriaal moet met zorg worden geplaatst, de koper- en zinkwerken moeten met aandacht voor detail worden uitgevoerd, enzovoort. En daar kunt u bij Wouter Pyck zeker van zijn.

Renovatie

Start u binnenkort met een nieuwbouwproject? Is uw huidige dak (dringend) aan renovatie toe? Wilt u graag andere dakbedekking, of nieuwe dakgoten? Dit zijn allemaal uitdagingen die u aan Wouter Pyck en zijn team kunt toevertrouwen. Ook voor isolatiewerken en het ombouwen van uw zolder staan wij klaar. Wij bezorgen u bovendien de nodige zekerheden. Als wij bijvoorbeeld pannen plaatsen, geniet u naast 10 jaar waarborg nog eens 30 jaar garantie op vorstbestendigheid.

Dakwerken in Gent en omstreken

Wouter Pyck en zijn zeven medewerkers hebben Gent (Merelbeke) als uitvalsbasis. Van daaruit bedienen wij onze professionele en particuliere klanten. Wilt u samenwerken met een vakman die uw dak merkbaar beter maakt? Neem dan gerust contact op met ons. Tot binnenkort?

© 2024 Wouter Pyck - Privacy - Website by KMOSites